•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

One Minute Grill Academy

 1. Karbonade bakken

  Karbonade bakken

  Eigenlijk ben je met een karbonade van een goed ras (bijvoorbeeld van het Limburgs Kloostervarken) niet veel meer nodig dan een beetje peper en zout, nietwaar? Maar soms is ’t ook lekker om wat extra ingrediënten toe voegen voor een culinaire touch.. Onze chef Ruben Meijboom neemt je in onderstaande video mee om een karbonade klaar te maken met een culinaire twist.

 2. Leren Marineren

  Leren Marineren

  Leren marineren

  Een goed stuk vlees voor bereiding lekker lang in de marinade leggen is altijd een goed idee. Een goede marinade geeft namelijk niet alleen meer smaak aan het vlees, maar maakt het versoepelt ook de structuur van het vlees. Vroeger was het doel van marineren vooral preservatie, maar dat is allang niet meer het geval.

 3. Biefstuk Snijden

  Biefstuk Snijden

  Op de juiste manier je biefstuk snijden: het is cruciaal voor het juiste mondgevoel. Onze chef Ruben Meijboom legt in onderstaande video uit waarom het aansnijden van biefstuk zo belangrijk is en laat meteen de verschillen zien tussen vlees met een fijne draag (zoals tournedos) en vlees met een grove draad (bavette).

 4. Ribeye bakken

  Ribeye bakken

  Een goede ribeye begint bij mooi vlees van een kwalitatief goed ras. Dan ben je al halverwege. Daarna is het een kwestie van goed klaarmaken en dat moet zéker lukken na het zien van deze video. Enthousiast om aan de slag te gaan? Wij hebben meer dan 15 verschillende ribeye's. Wat denk je bijvoorbeeld van Black Angus USA PRIME? Prachtig gemarmerd en ramvol smaak. Leef je uit!